Nettet er en resource til utrolig mange ting, og det er sikkert også derfor du besøger denne side.  Idag handler rigtig mange på nettet, hvilket er godt for nogle men ekstremt skidt for andre. Der kan være flere grunde til at du vælger at handle på nettet, her er mine bud på hvorfor.

  • Du har gjort dit forarbejde
  • Det er billigere
  • Det er lettere
  • Du har før handlet lokalt men de viste ikke hvad der var op og ned

kan du svare ja til det første så er denne artikel nok ikke så meget til dig, men vælger du at handle på nettet fordi det er billigere og lettere. så skal du helt sikkert læse med. Men du burde også lige læse om hvorfor det kan være en kæmpefordel at handle i en fysisk butik.

Læs den her – Hvorfor handle i fysisk butik
Lad os antage at du er landet her fordi du gerne vil være klogere inden du går ud og køber dit nye kamera, og at du af en eller anden grund har valgt nettet som din leverandør af dit næste kamera. så gør dig selv den tjeneste at bruge disse to værktøjer til og blive klogere på dit nye udstyr. Og se hvad andre siger.

 

Værktøj nr 1- FLICKR

flickr.com er nok en af de største billede websites idag, deres billeder er kategoriseret efter hvilke kamera og objektiv de er taget med. f.eks har jeg et Canon 7D MK II og en Tamron 70-200 F2,8 – Her kan man så se hvad andre har fået ud af samme kamera og objektiv. Udover søgefunktionen er det muligt at finde grupper, en genvej til at opleve billeder taget med et specifikt kamera.

1

Picture 1 of 2

 

Værktøj nr 2- Yotube

Flere begynder at fokusere på videoegenskaber når de vælger et kamera, og til dette formål er Flickr langt fra optimal (da de udelukkende er en billedtjeneste). Men her kommer Youtube ind i billedet.

De mange brugere uploader deres film, hvilket giver dig mulighed for at se kvaliteten. For at bruge det tidligere eksempel med mit Canon 7d og Tamron 70-200  kan du følge dette link: youtube.com/results?search_query=canon+7d+mark+ii+ Her findes et hav af videoklip, på alverdens sprog og i forskellige formater. Nogle vælger at anmelde kameraet, hvor andre blot uploader en råfilm med deres optagelse.
Facebook kommentare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *