FUJI SQ 10 – Det første hybride instax kamera er et hybrid kamera, fordi det kan skabe både øjeblikkelige og digitale billeder. 

SQ10 er det første Fujifilm kamera til at bruge selskabets nye Instax Square Film format – 1: 1 billedformat fotos, der måler 86 × 72mm.

SQ10 bruger et nyt INSTAX SQUARE filmformat, der leverer enestående billedkvalitet med mange kunstneriske udtryk,” siger Fujifilm. “Dette nye system tager billedkvaliteten af ​​INSTAX til det næste niveau og giver alle mulighed for at tilføje en kreativ, kunstnerisk kant til deres fotografering med en intuitiv grænseflade designet specielt til SQ10.”
På den digitale side er SQ10 også det første Instax kamera til at have et indbygget digitalkamera. Kernen er en 1/4-tommers CMOS-sensor med et primært farvefilter, der producerer 1920 × 1920 pixel digitale JPEG-fotos. Den interne hukommelse kan gemme omkring 50 fotos, og lagringen kan opgraderes via en microSD-kortspor. Omkring 160 billeder kan optages med en enkelt opladning – via Micro USB – på det genopladelige Li-ion batteri.

Forsiden af ​​kameraet har en 28,5mm fast brændvidde linse (den 35mm tilsvarende) med en f / 2.4 blænde. På bagsiden finder du en 3-tommers LCD-skærm med en opløsning på 460K prikker. Under kameraet er en standard stativ mount.

Når du har skudt et digitalt billede, kan du øjeblikkeligt gøre det til et Instax Square-billede ved at udskrive fra enten intern hukommelse eller dit hukommelseskort.

 

Andre funktioner og specifikationer inkluderer en minimumsfokuseringsafstand på 10 cm, automatisk eksponeringskontrol, ansigtsgenkendelse, autofokus, et dobbelt lukkersystem (venstre og højre knapper, der fungerer som funktionsknapper), 10 forskellige filtre, vignetkontrol, lysstyrkejustering , levende visning og indbygget fotoredigering.

SQ10 Kan købes hos infoto.dk til kun 2499,- Bare klik på logoet neden for så kommer du direkte til produktet

 
Facebook kommentare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *